Prispeli smo do konca tega šolskega leta in ga zaključili malo drugače, kot prejšnja leta, saj je bilo to šolsko leto polno dogodkov, katerih na začetku šolskega leta nismo pričakovali.

Zato zaključne prireditve, ki smo jo ponavadi izvedli ob prisotnosti staršev, ni bilo. Zadnji šolski dan smo si zato zaključili kar sami, s prireditvijo ob dnevu državnosti, s slovesom od naših petošolcev in podelitvijo spričeval, priznanj in nagrad.

Podelili smo zaslužena spričevala, učenci, ki so dosegali najvišje standarde znanj, pa so prejeli še pohvale. Trije učenci so prejeli nalivna peresa za doseženo srebrno priznanje na državnem tekmovanju Matemček. Podelili pa smo tudi naslov NAJ UČENEC ŠOLE, katerega je prejel Michel Strugar in NAJ UČENKA ŠOLE, ki jo je prejela Sara Lenarčič.

Ob zaključku tega šolskega leta učencem in staršem, pa tudi nam, učiteljicam in delavkam šole, želimo vesele, tople in čim bolj umirjene počitnice.

Nekaj utrinkov z današnje prireditve pa si lahko ogledate na priloženih fotografijahhttps://photos.app.goo.gl/4ZTuq9XLNvZnV24Z7

Dostopnost