Povezovanje s podružnico Podgrad

V juniju smo se še več kot običajno družili s podgrajskimi otroki in učiteljicami. S četrtošolci in petošolci smo bili skupaj v šoli v naravi, skupaj smo izvedli del pouka, nekaj dni dejavnosti in tudi zaključno prireditev. Med dejavnostmi se je našel čas tudi za skupno igro in navezovanje prijateljstev.

 

Pokloni zvezek

Sodelovali smo v humanitarni akciji in zbirali šolske zvezke za sovrstnike iz Slovenije.

 

365 dni telovadimo vsi

Skozi celo šolsko leto smo skrbeli za zdrav duh v  zdravem telesu in se veliko gibali, zlasti v naravnem okolju.

 

Glasbena pravljica Peter in volk

Pihalni orkester Krka nam je prijazno ponudil ogled pravljice Peter in volk. Zahvaljujemo se jim za skrbno pripravljen nastop, v katerem so otroci uživali.

 

Šola varne vožnje Jumicar

Četrtošolci so se v Stopičah udeležili predavanja in brezplačnih delavnic varne vožnje Jumicar. Kot mladi šoferji v mini avtomobilih so zelo uživali.

 

Plavalni tečaj za tretješolce

Tretješolci so v tednu od 17. do 21. 6. sodelovali na plavalnem tečaju v Češči vasi.

 

Obisk čebelarja

Lokalni ekološki čebelar g. Franc Kobe nas vsako leto prijazno povabi na dan odprtih vrat svojega čebelnjaka. Za skupni obisk smo se dogovorili v četrtek, 20. 6. Pokazal nam je različne vrste panjev, predstavil čebeljo družino in nas navdušil s svojo neizmerno ljubeznijo do čebel. Ponudil nam je med v satju, krepčilno medeno limonado in slastne medenjake. Čebelarju in njegovi družini najlepša hvala za predstavitev in pogostitev.

 

Nastop ob otvoritvi ceste na Dolžu

Krajevna skupnost Dolž je v soboto, 22. 6., pripravila otvoritev odseka ceste na Dolžu in k sodelovanju povabila tudi šolarje, ki so z glasbenimi točkami popestrili dogajanje.

 

Zadnji šolski dan

V ponedeljek, 24. 6. , smo s spričevali in pohvalami v roki pomahali šoli v pozdrav. Za posebno presenečenje so poskrbeli naši četrtošolci, ki so se s skrbno pripravljenim programom poslovili od naše podružnice, saj jeseni odhajajo na matično šolo.

 

Vsem šolarjem in njihovim družinam želimo čudovito poletje, polno najlepših doživetij!

Dostopnost