Branje je izredno pomembno za razvoj otroka ter njegovo uspešnost v življenju. V digitalni dobi, ko so zasloni vse večja konkurenca knjigam in revijam, se skupaj z vzgojitelji in učitelji trudimo, da otrokom v branje ponudimo tisto, kar jim je všeč in kar je dobro.  (Mladinska knjiga)

Dragi starši in učenci,

Vabljeni, da preko šole naročite revijo Mladinske knjige, primerno za vašega šolarja. Prejemanje revij v šoli je ugodneje. Prejmete 20 % popust pri naročilu posamezne revije, 30 % popust pri naročilu kompleta dveh revij, 35 % popusta pri naročilu treh revij.

Naročilnice so učenci prejeli v šoli, nekaj jih je še na voljo v knjižnici. Naročilnice naj učenci prinesejo v knjižnico (učenci prvega triletja jih lahko oddajo tudi svojim učiteljicam). Naročila lahko oddate v šoli do petka 27. septembra 2024

Dodatna ugodnost: Naročniki prejmete brezplačno kodo za celoletni dostop do nalog za razred in predmet po svoji izbiri na mednarodno priznanem interaktivnem izobraževalnem portalu Učimse.com.

Predstavitev revij si lahko ogledate tudi na spletni strani: https://www.mladinska-knjiga.si/revije

 

Gea je edina izvirna slovenska poljudnoznanstvena revija za bralce vseh starosti, ki imajo radi zanimive pogovore o marsičem.

Pil je zabavna in poučna revija za odraščajoče šolarje, da lažje zvozijo ples hormonov in prekrmarijo viharno odraščanje.

Moj Planet, revija za radovedne šolarje pustolovskega duha, ki želijo na zabaven način raziskovati svet okoli sebe.

Ciciban je legendarna revija za najmlajše šolarje, polna domišljije in raziskovanja, ustvarjanja in branja. Enkrat bralci, vedno bralci.

V Cici zabavniku so logične naloge, ki so odlična priprava na tekmovanja v logiki. Pripravljajo strokovnjaki iz Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS).

 

Anita Škrbec, knjižničarka in poverjenica mladinskega tiska

Dostopnost