Spoštovani učenci, cenjeni starši,

upamo, da ste preživeli prijetne poletne počitnice,  si nabrali novih moči, si odpočili in da ste pripravljeni na nove izzive, ki vas čakajo v prihajajočem šolskem letu 2019-20.

Novo šolsko leto pričenjamo v ponedeljek, 2.9.2019 ob 8.20.

Učenci in učitelji se zberemo pred šolo ob 8.15. Učenci vozači pridejo iz Podgrada, Dolža in Hrušice v Stopiče z drugo jutranjo vožnjo avtobusov ob 8.15.

Za začetek se bomo zbrali na ploščadi pred vhodom v OŠ Stopiče, nato pa nadaljevali z razrednimi urami 3 šolske ure, 4. in 5. šolsko uro pa bomo izvajali pouk po urniku, ki bo objavljen na spletni strani šole v petek, 30.8.2019.

Učenci naj prvi šolski dan prinesejo s seboj v šolo razredne copate, učne pripomočke za prvi šolski dan po objavljenem urniku, beležko in pisala.

Za vse učence bo zagotovljena prehrana – malica. Pouk bomo prvi dan zaključili ob 12.30. Odhod avtobusov za učence vozače bo ob 12.40.

Prvošolci

Prvošolci in njihovi starši imajo uvodno srečanje z razredničarko v njeni matični učilnici ob 9.00. V nadaljevanju se bodo seznanili z učitelji, ki bodo poučevali v podaljšanem bivanju, svetovalno delavko ter z drugima strokovnima delavkama. Dobili bodo vsa potrebna navodila za pouk  prvošolčkov ter odgovore na morebitna vprašanja.

Prvi roditeljski sestanek

Za starše učencev razrednega pouka (od 2. do 5. razreda) bo prvi uvodni roditeljski sestanek v četrtek, 5.9.2019 ob 17.00 uri, za starše učencev predmetne stopnje (od 6. do 9. razreda) pa bodo ob 18.00 uri.

Vse dodatne informacije o šolskem letu 2019/2020 bodo na voljo v Publikaciji OŠ Stopiče, ki je objavljena na spletni strani šole.

Želimo vam prijeten začetek novega šolskega leta.

 

 

 

 

Dostopnost