OBVESTILA ŠOLSKE KNJIŽNICE OB KONCU ŠOLSKEGA LETA

SPOŠTOVANI UČENCI IN STARŠI!

Ob koncu šolskega leta je treba vrniti izposojene knjige iz knjižnice. Vrnete jih v za to pripravljeno škatlo pri dežurni mizi oziroma v knjižnici ob upoštevanju navodil glede covid 19 (maska, higiena rok in kašlja). Gradivo si lahko izposodite le, če je res nujno (preko učiteljev – nižja stopnja, v knjižnici višja stopnja).

V naslednjih tednih boste po navodilih učiteljev vračali izposojene učbenike. Učenci, skrbno pripravite učbenike za vračanje tako, da jih pregledate in oddate v najboljšem možnem stanju. Za poškodovane, uničene, izgubljene učbenike je treba plačati odškodnino (12. člen Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov). Zadnje dni šolskega leta boste prejeli učbenike za naslednje šolsko leto, v kolikor bomo imeli zalogo, sicer pa v prvih dneh novega šolskega leta. Naročilnice zanje niso več potrebne.

Učenci 1. triade boste delovne zvezke dobili septembra v šoli. Nabavi jih šola in so za vas brezplačni, berila pa so iz učbeniškega sklada.

Delovne zvezke, učbenik za angleščino od 6. do 9. r. in ostale pripomočke kupite sami. Seznami so priloženih priponkah. Papirnatih naročilnic trgovin, kot smo jih bili vajeni prejšnja leta, v šoli ne bomo več delili. Nadomeščale jih bodo povezave, preko katerih si lahko ogledate ponudbo trgovin in naročite vaše nakupe ali si seznam nakupa natisnete in kupite vse potrebno sami v trgovini. Če kdo vseeno rabi pomoč, naj se oglasi v knjižnici oz. v šolski svetovalni službi.

Želiva, da se tole izredno šolsko leto konča s čim manj stresa in prijetno, za kar se bomo vsi najbolje potrudili!

POVEZAVE:

MLADINSKA KNJIGA KOPIJA NOVA DZS
www.emka.si
(V seznamu šol poiščite OŠ Stopiče oz. podružnici Dolž ali Podgrad)

 

 

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=x8&pmid=ylxk73ou3xvi STOPIČE (matična šola)
https://www.kopija-nova.si/os?pmr=xd&pmid=gf7p2cra1x5p – PODGRAD
https://www.kopija-nova.si/os?pmr=xe&pmid=nmpcdbaquux8DOLŽ
www.dzs.si
(V seznamu šol poiščite OŠ Stopiče oz. podružnici Dolž ali Podgrad ali odtipkate kodo 5086833)

SEZNAMI potrebščin, učbenikov in delovnih zvezkov:

STOPIČE:   POTR. Stopiče     U Stopiče      DZ Stopiče

DOLŽ:   U Dolž      POTR. Dolž      DZ Dolž

PODGRAD:  U Podgrad     DZ Podgrad    POTR. Podgrad

GRADIVA ŠKATLE:  GRADIVA šlatle

            Knjižničarki Jelka Močnik in  Anita Škrbec

Dostopnost